Reklam linkleri

ab-ilan.com on Facebook
TÜRKİYE VE AB'DE CİNSİYET EŞİTLİĞİ SEMİNERİ Yazdır e-Posta
Forex

18 Mart’ta Avrupa Parlamentosu’nda Avrupalı Liberaller ve Demokratlar İttifakı Grubu’nun girişimi ve TÜSİAD ve KAGİDER’in katkılarıyla Türkiye ve AB’de cinsiyet eşitliği semineri gerçekleşecek.

 

 

 

Kadınların iş ve siyaset yaşamına katılımı, sosyo-ekonomik alanda cinsiyet eşitliği ve Türkiye’nin AB’ye katılımı sürecinde kadınların rolü gibi konuların ele alınacağı seminerde, AB deneyimlerine ve politika analizlerinden edinilen derslere odaklanılacak.

AP Milletvekili Karin Riis- Jørgensen, TÜSİAD Başkanı Arzuhan Yalçın Doğan, Avrupa Komisyonu Genişlemeden Sorumlu Komiseri Olli Rehn ile KAGİDER Başkanı Gülseren Onanç’ın konuşmalarıyla başlayacak seminere, iş ve siyaset dünyası temsilcilerinin yanı sıra, birçok akademisyen ve sivil toplum temsilcisinin katılması bekleniyor.

 

Kaynak:  http://www.euractiv.com.tr

 

 

 

 

Yorum ekle

Ücretsiz e-bülten !

İlanlar

ab-ilan.com, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting